TERÀPIES

KINESIOLOGIA HOLÍSTICA I EMOCIONAL

Es probable que en certes ocasions, quan hem volgut millorar algun aspecte de la nostra salut o fer algun canvi a la nostra vida ens sentim que no aconseguim avançar, sense entendre el per què. En aquest sentit, la kinesiología és una eina de gran ajuda, ideal per potenciar les nostres capacitats i adquirir consciència de la nostra situació, tant a nivell físic, nutricional, mental o emocional.

La kinesiología ens permet fer una curada avaluació del nostre estat de salut. A través del test neuromuscular kinesiològic és possible la detecció de la causa real de qualsevol trastorn, dolor, estat anímic o desequilibri. Donat que és el propi cos de la persona el que manifesta la informació continguda a l’inconscient és fàcil determinar quin es el tractament més efectiu per cada cas. Un cop identificat l’origen del trastorn o desequilibri, les solucions que s’apliquen son totalment personalitzades i actuen de manera molt efectiva, fent servir remeis naturals i tècniques pròpies de la kinesiologia.

Aquesta teràpia ens permet millorar física i anímicament,  gaudint així de més vitalitat, equilibri emocional i energia per el nostre dia a dia. Tot això fa que la kinesiologia sigui molt vàlida per a qualsevol persona que desitgi millorar la seva salut i el seu benestar en general.

 “La kinesiología et dona la solució que necessites, de manera ràpida i eficaç, tant a nivell físic, nutricional o emocional.”

CONTINUAR LLEGINT

NATUROPATIA I DIETOTERÀPIA

Els remeis naturals s’han fet servir des de molt antic per prevenir i restaurar la salut. La combinació de tractaments amb fitoteràpia, vitamines i minerals, Flors de Bach, imans i d’altres elements que ens proporciona la natura són molt eficaços.

Tot això es compagina des de la dietoteràpia amb un assessorament nutricional individualitzat i la possibilitat de detectar i tractar les possibles intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

CONTINUAR LLEGINT

REEDUCACIÓ POSTURAL INTEGRAL (MÈTODE SOTAI)

Aquesta tècnica japonesa ens ajuda a millorar la salut a través del moviment i la respiració conscients, sempre mitjançant exercicis molt senzills i agradables.

El Sotai sempre treballem amb els moviments més fàcils per a cada persona i sempre sense dolor. Es per això que no té efectes secundaris i pot ser practicat per tothom, independentment de la seva edat i condició física.

Amb aquesta tècnica aconseguim canvis immediats a nivell físic, els quals també ens ajuden a assolir un millor estat anímic i energètic alhora. El Sotai està especialment indicat en casos de molèsties articulars, contractures, estrenyiment, insomni o ansietat.

CONTINUAR LLEGINT
Salut i Benestar

A XAVIER SILVESTRE TERÀPIES NATURALS s’ofereix un assessorament basat en les Teràpies Naturals per tal de poder adoptar hàbits saludables i millorar el benestar físic, mental i emocional.

Contacta amb mi:

Pregunta pel Xavier Silvestre

Telèfon de contacte: 630 01 24 90

Email:silvestre123@ono.com