QUI SÓC?

COACHING PER LA SALUT I EL CREIXEMENT PERSONAL

Vols fer un canvi cap al benestar i la felicitat?

A mida que ens anem coneixent millor a nosaltres mateixos, podem anar descobrint aquelles potencialitats nostres que estaven amagades. El teu cos, la teva ment i les teves emocions estan esperant per conjugar-se i que puguis donar el millor de tu mateix. Si desitges millorar la teva salut, sentir-te millor i gaudir més de la vida, et puc acompanyar en aquest procés. A què estàs esperant?

El factor més important per l’èxit i la felicitat és la autoestima. Creure que ho pots fer, creure que t’ho mereixes i creure que ho aconseguiràs.

Una breu presentació de mi

Les teràpies naturals poden aportar-nos coses molt positives per millorar el nostre estat de salut. Fins i tot podem anar més enllà i aprofitar aquesta oportunitat per créixer i descobrir el  gran potencial que amaguem dintre de nosaltres.

Em sento molt agraït i orgullós de poder ajudar a la gent a sentir-se millor i ser més feliços. Per mi és molt important escoltar a les persones quan venen a la meva consulta. Però una de les principals finalitats per mi és facilitar les eines per aconseguir que elles mateixes s’escoltin, es respectin i s’estimin. 

Que siguin conscients del seu estat de salut, però sobre tot que puguin arribar a descobrir la seva veritable essència i adonar-se’n de que són mereixedores de totes les coses positives que la vida els pot aportar.

Avui en dia vivim immersos en una societat on les circumstàncies ens porten moltes vegades a un estat d’estrès considerable. Que cadascú es faci responsable del seu camí i de la seva evolució em sembla fonamental per poder avançar veritablement cap a un millor estat de salut i de consciència. Es per això que procuro utilitzar les teràpies naturals per ajudar a la gent a viure d’una manera més sana i acord amb la seva pròpia essència i manera de ser.  

A més de realitzar tractaments, a partir del 2015 vaig decidir també compartir els meus coneixements i acostar la Kinesiología i la Naturopatia a mes gent a través de xarrades, cursos i tallers formatius, fent que cada vegada puguem ser mes persones les que contem amb eines pràctiques i funcionals que ens ajudin a ser la millor versió possible de nosaltres mateixos.

Aquesta és la meva formació, tot i que estic constantment mirant d’aprendre i incorporar nous coneixements per donar el millor servei possible:

  • Quiromassatge i Massatge Ayurveda (2.007)
  • Kinesiologia Holistica (2.011)
  • Kinesiologia Emocional (2.012)
  • SAAMA (2.013)
  • Naturopatia i Dietoteràoia (2.015)
  • Reeducació Postural - Mètode Sotai (2.015)
  • Eines de Coaching (2.017)
Salut i Benestar

A XAVIER SILVESTRE TERÀPIES NATURALS s’ofereix un assessorament basat en les Teràpies Naturals per tal de poder adoptar hàbits saludables i millorar el benestar físic, mental i emocional.

Contacta amb mi:

Pregunta pel Xavier Silvestre

Telèfon de contacte: 630 01 24 90

Email:silvestre123@ono.com