KINESIOLOGIA HOLÍSTICA I EMOCIONAL

Es probable que en certes ocasions, quan hem volgut millorar algun aspecte de la nostra salut o fer algun canvi a la nostra vida ens sentim que no aconseguim avançar, sense entendre el per què. En aquest sentit, la kinesiología és una eina de gran ajuda, ideal per potenciar les nostres capacitats i adquirir consciència de la nostra situació, tant a nivell físic, nutricional, mental o emocional.

La kinesiología ens permet fer una curada avaluació del nostre estat de salut. A través del test neuromuscular kinesiològic és possible la detecció de la causa real de qualsevol trastorn, dolor, estat anímic o desequilibri. Donat que és el propi cos de la persona el que manifesta la informació continguda a l’inconscient és fàcil determinar quin es el tractament més efectiu per cada cas. Un cop identificat l’origen del trastorn o desequilibri, les solucions que s’apliquen son totalment personalitzades i actuen de manera molt efectiva, fent servir remeis naturals i tècniques pròpies de la kinesiologia.

Aquesta teràpia ens permet millorar física i anímicament,  gaudint així de més vitalitat, equilibri emocional i energia per el nostre dia a dia. Tot això fa que la kinesiologia sigui molt vàlida per a qualsevol persona que desitgi millorar la seva salut i el seu benestar en general.

 “La kinesiología et dona la solució que necessites, de manera ràpida i eficaç, tant a nivell físic, nutricional o emocional.”

Salut i Benestar

A XAVIER SILVESTRE TERÀPIES NATURALS s’ofereix un assessorament basat en les Teràpies Naturals per tal de poder adoptar hàbits saludables i millorar el benestar físic, mental i emocional.

Contacta amb mi:

Pregunta pel Xavier Silvestre

Telèfon de contacte: 630 01 24 90

Email:silvestre123@ono.com